top of page

Dinner

 

Hjemmelaget norsk mat

Homemade norwegian food

_____________________________

​

​​

Ovnsbakt lam av villsau med potet og grønnsaker

Oven baked lamb 

(allergens)

490,-

​

Bacalao

Bacalao 

(allergens– Fish)

340.-

 

Boknet torsk med ertepuret 

Grilled dried cod

(allergens– fish, milk, nuts)

480,-

​

Hval i rødvinsaus

Whales in red wine saus 

(allergens– milk and gluten)

420,-

 

Reinskav med creme fraiche og fløtepotet 

Reindeer in creamy sauce 

(allergens– milk, gluten)

410,-

​

Viltgryte av elg med grønsaker og potet

Moose stew with creamy sauce

(allergens– milk, fish)

480,-

 

​​

Ovnsbakt laks

Ovenbaked salmon

(allergens– milk, fish)

420.-

 

Vegetarisk menu

​

 

Lasagne

Vegetarian lasagna 

(allergens– milk, gluten)

320,-

​

​

Pasta med pesto, valnøtter & soltørket tomat

Pasta with pesto, walnuts & sun-dried tomato

(allergens-gluten,egg)​

320,-​

​

Søtpotet grateng med kokosmelk

Sweet potato gratin with coconut milk

(allergens)​

320,-

​

​

Ovnsbakte paprika fylt med linser, bønner og ost

Oven-baked peppers stuffed with vegetables, lentils &cheese

(allergens– milk)

320,-

​

​

Linsesuppe

Lentil soup

320,-

Dessert
​
Raw food kakebar
__________________
 
 
Blåbærkake
blueberry cake

 
Bringebærkake med sjokolade
Raspberry and chocolate

​
Snickerskake
peanuts, oatmeal and dates

​
Kremet sjokoladekake
creamy chocolate cake
​
 


​
Kaker
____________
​
Brownie
Brownie


​
Eple & bringebærkake
Apple & raspberry cake


 
Gulrotkake
Carrot Cake

 

Mandelkake med mokakrem
Almond cake with mocha cream

 

Banan kake
Banana cake
​


Oste kake med gele og bær
Cheesecake with jelly & berries

​

Brunost ostekake
Brown cheese cheesecake



Multebærkake
Mulberry cake



 
 
 
 

bottom of page